top of page

REVIEWS

"De gesprekken met Mariëlle waren een verademing, letterlijk en figuurlijk. De wandeling door het bos zorgt ervoor dat je echt aandacht hebt voor jezelf. En het helpt om alles wat je bezig houdt in een ander perspectief te zetten. Mariëlle luistert aandachtig, stelt goede vragen, legt geduldig uit en ging mee in mijn tempo. Het was fijn om zo met de natuur te werken. De verschillende werkvormen leverden me nieuwe inzichten op en waren ook gewoon leuk om te doen. Het heeft mij echt vooruit geholpen." 

Anne (natuurcoaching)

"wat een kado zo'n stiltedag. Dankjewel Marielle. Geen afleiding, geen ruis, aandacht voor jezelf. Aandacht voor je eigen gedachten en je eigen kompas. Ik was vergeten hoe belangrijk het is om daarnaar te luisteren en vergeten hoeveel je jezelf eigenlijk te vertellen hebt.Het was een mooie en ontspannen dag, waar ik met nieuwe energie en ideeën vandaan kwam. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Anke (stiltedag)

 

"ik heb een traject met Marielle gedaan van 5 sessies en vond het ontzettend fijn. Ze werkt heel prettig vanuit rust en aandacht. Al wandelend in de natuur luistert Marielle aandachtig naar je en stelt ze steeds de juiste vragen waardoor je tot goede inzichten komt.Ze geeft goede tips en oefeningen waar je mee aan de slag kunt om zo te werken en te groeien in waar je tegenaan loopt. Heel fijn en waardevol, dankjewel Marielle"

Willemien 

"jij bent echt een super fijne coach, het voelde meteen vertrouwd. De sessies voelen warm en gedegen, vanuit het hart. Ik vond het heerlijk om 10 minuten in stilte te wandelen, zo kon ik eerst heel rustig worden en beter bij mijn gevoel komen. Je luistert heel goed en probeert niks op te lossen, wat een verademing. In jouw traject heb ik echt kunnen voelen dat ik mezelf niet steeds hoef te bewijzen. Ik raad iedereen aan om zo'n traject te doen, hoe groot of klein je problemen ook zijn".

Karin

bottom of page