REVIEWS

"De gesprekken met Mariëlle waren een verademing, letterlijk en figuurlijk. De wandeling door het bos zorgt ervoor dat je echt aandacht hebt voor jezelf. En het helpt om alles wat je bezig houdt in een ander perspectief te zetten. Mariëlle luistert aandachtig, stelt goede vragen, legt geduldig uit en ging mee in mijn tempo. Het was fijn om zo met de natuur te werken. De verschillende werkvormen leverden me nieuwe inzichten op en waren ook gewoon leuk om te doen. Het heeft mij echt vooruit geholpen.  

Anne

"jij geeft mij een veilig gevoel en ik heb inzicht gekregen waarom ik zo'n moeite heb met grenzen stellen. Ik merkte al tijdens de sessies dat er kleine veranderingen zijn ontstaan en niet alleen op mijn werk, maar zeker ook thuis. Grote dank daarvoor!"

Daniëlle

 

"je raakte de kern van mijn probleem, ik had dit resultaat niet verwacht in 5 sessies. Ik heb het gevoel dat we nog niet klaar zijn en wil graag aanvullende sessies om de veranderingen blijvend door te voeren. Je bent sturend en toch ook weer niet. Ondersteunend en positief."

Jeroen 

"jij bent echt een super fijne coach, het voelde meteen vertrouwd. De sessies voelen warm en gedegen, vanuit het hart. Ik vond het heerlijk om 10 minuten in stilte te wandelen, zo kon ik eerst heel rustig worden en beter bij mijn gevoel komen. Je luistert heel goed en probeert niks op te lossen, wat een verademing. In jouw traject heb ik echt kunnen voelen dat ik mezelf niet steeds hoef te bewijzen. Ik raad iedereen aan om zo'n traject te doen, hoe groot of klein je problemen ook zijn".

Karin