We kijken wat jij nodig hebt om je te verbinden met je natuurlijke staat van zijn.. Jezelf kunnen zijn, doen waar jij blij van wordt en met veel energie door het leven gaan op een manier die bij jou past.  

We dompelen ons onder in het bos en je verbind je actief met de natuur wat zorgt voor heling van lichaam en geest. Na het bosbaden voel je je fris, minder onrustig en opgeladen met nieuwe energie. 

Luister de podcast van House of Qi!  Daarin neem ik je mee het bos in & vertel ik hoe een natuurcoachsessie er bij mij uit ziet.

Ervaar zelf het effect van wat stilte en ‘niets moeten’ op jou heeft. Boek een stiltewandeling of ga mee met een stiltedag. Laad jezelf op met nieuwe energie en leer hoe je stilte in jouw leven kunt toepassen. 

Dit is een 5 weekse cursus waarin je wandelt, leert over Mindfulness en ademhalingstechnieken. Deze cursus is geschikt voor iedereen en leert je de technieken ook in je dagelijkse leven toe te passen. Het resultaat is meer energie, minder stress en beter kunnen voelen wat goed is voor jou.

Ervaar zelf wat het effect van stilte en ‘niets moeten’ op jou heeft door mee te lopen met een stiltewandeling. Of boek een stiltedag en laad jezelf op met nieuwe energie en leer hoe je stilte in jouw leven kunt toepassen.