top of page

IK HELP JE OM RUST EN BALANS TE CREËREN

Waarom natuurcoaching?

Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan? Kost het jou moeite om 'alle ballen' hoog te houden?

Vind jij het lastig om van het moment te genieten, genoeg aandacht aan iedereen te geven, te werken, een huishouden te runnen en een leuke partner te zijn? Of loop je tegen je eigen grenzen aan en geeft niks je meer plezier of energie. Misschien kun je niet voelen wat jij nodig hebt en weet je vaak niet meer wat je kunt of moet doen. Het kan echt anders!

Ontdek wat natuurcoaching voor jou kan betekenen

We gebruiken de Kaapse bossen in Doorn, de stilte, het wandelen en werkvormen in de natuur. Wandelen in de natuur werkt rustgevend en daardoor kom je sneller 'uit je hoofd' en in contact met je gevoel. Het vertragen, het in contact komen met jezelf, zullen je inzicht geven in belemmerende gedachten en patronen waar je telkens weer tegenaan loopt. Ik begeleid jou door de stappen en volg jouw tempo. Ik gebruik de natuur in de vorm van metaforen en symbolieken tijdens het coachen. Symbolen helpen je om de situatie van een afstand te bekijken en de inzichten die je krijgt maak ik op deze manier visueel. Het is iedere keer weer magisch om te ervaren, dat wanneer alles gehoord en gezien mag worden, er direct ontspanning ontstaat. Vanuit die ontspanning en stilte ontstaat er vanzelf meer ruimte voor jezelf en 'weet' en voel je wat jouw volgende stappen zullen zijn. 

 

Je kunt ook de leuke podcast van House of Qi van Nathalie Kamp luisteren, daarin neem ik je mee het bos in en vertel ik je hoe een natuurcoachsessie er bij mij uit ziet.(https://open.spotify.com/episode/5cgMTEqcGgvrpg797JA6qo?si=9MC7olKSQKOrSxa15VaLPQ)

Als je wil weten wat ik voor je kan betekenen, dan maken we kennis via de telefoon. We bespreken jouw vragen en kijken of ik de juiste persoon ben voor jou.  

Als het klikt gaan we van start met de eerste coachsessie en onderzoeken we waar jij tegenaan loopt en wat jij wil veranderen in jouw leven.

 

Na deze sessie besluit je of je het hele coachtraject van 6 sessies wil doorlopen of alleen de eerste sessie of meerdere losse sessies wil doen. Het hele coachtraject heeft een duidelijke opbouw, waarin de volgende stappen uitgebreid aan bod komen, nl. focussen, verdiepen, verbreden, voltooien en het traject evalueren. De sessies duren 1,5 uur. Na het hele coachtraject kijken we waar nog behoefte aan is en kun je losse sessies bijboeken. Voor mensen met een burn-out zijn zeker meer sessies aan te raden (eventuele vergoeding via de werkgever is mogelijk).

Mocht je geen tijd/behoefte hebben aan een coachtraject, dan zijn losse sessies ook mogelijk. 

 

Bij aanbod kun je zien wat natuurcoaching kost en welke andere workshops, wandelingen en retraites ik nog meer aanbied.

Contact
Contact 2

CONTACT

 MELD JE AAN OF STEL EEN VRAAG:

TELEFOON: +31 6 13706168

EMAIL: marielle.griep@gmail.com

KVK: 75695146

BTW-ID nummer: NL001970735B05

Bankrekening: NL20TRIO0379731495

Bedankt voor jouw bericht

IMG_8732.jpg
bottom of page