top of page

WORKSHOPS

Workshop van Binnen naar Buiten 

Kun jij bewust voelen wanneer je verbinding maakt met de ander en wanneer met jezelf? We zijn vaak bezig met ons staande te houden gedurende de dag en daardoor verliezen we regelmatig het contact met onszelf. Ieder mens staat altijd in verbinding met zichzelf, maar we zijn niet meer gewend om ernaar te luisteren. We kunnen niet meer in het moment voelen wat we zelf willen en dat uitdragen op een rustige manier. Ik ga je laten voelen wanneer je verbinding maakt van binnen en wanneer je je verbindt naar buiten, naar de ander toe. 

 

We gaan in deze workshop ook letterlijk de beweging van binnen naar buiten maken. We starten binnen en zullen het laatste uur een heerlijke wandeling door het bos maken. Waarbij de verbinding in het bos met je ware natuur magisch zal zijn.

 

De workshop helpt je de verbinding met jezelf dieper te ervaren. Je krijgt tools om je in het dagelijkse leven te verbinden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen. Met als resultaat, meer ontspanning, je eigen grenzen durven aangeven en zelf meer ruimte innemen.

De workshop duurt 3 uur en kost € 45,- p.p. Leuk als je erbij bent!

 

Zomerdag 

Donderdag 12 augustus wordt er bij Sansoma een Zomerdag georganiseerd. Dit is een dag waar ontspanning, verbinding, energie en zelfvertrouwen centraal staan. Hier zal ik de hele dag diverse activiteiten organiseren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://sansoma.nl

AGENDA:

Nieuwe data worden binnenkort gepland.

bottom of page