STILTE

 

One Day Silence Retreat

We zijn vaak de hele dag door druk bezig met het afvinken van al onze taken. We rennen maar door, zijn bezig met andere mensen  zijn zelden echt stil. Onze gedachten ratelen steeds op de achtergrond en soms weet je niet meer naar welke stem je moet luisteren. Wat gebeurd er met je als je een hele dag stil mag zijn? Je hoeft je niet bezig te houden met anderen, met leuk te zijn, met je telefoon of iets te lezen. Puur en alleen aandacht besteden aan jezelf, het observeren van je gedachten en voelen wat er allemaal voorbijkomt. We dompelen ons de hele dag onder in stilte. 

 

We vertragen, zijn veel buiten in de natuur en we verbinden ons met onszelf. We trekken ons terug op een prachtige plek in de natuur. Leer luisteren naar de magie van de stilte en hoor je innerlijke stem! 

Het programma: introductie stilte, geleide meditaties, lekkere lunch, stiltewandeling, tijd voor jezelf en tools om de stilte een plek te geven in je dagelijkse leven. 

 

Speciaal voor vrouwen die in korte tijd grote stappen willen maken is een combinatie van natuurcoaching en stilte mogelijk. Het is een intensief traject met een minimum van 3 nachten. Het tarief wordt vastgesteld op basis van jouw wensen m.b.t. accommodatie. Wil je meer weten, dan kun je mij altijd mailen of bellen.

AGENDA One Day Silence Retreat:

Datum: vrijdag 1 oktober van 9.00 tot 17.30 uur

Prijs: €125,-

Locatie: de Bronhoeve in Cothen

Stiltewandeling

Na een korte introductie over 'de stilte', gaan we met elkaar in stilte wandelen. Ik zal een aantal oefeningen doen om je in het moment te brengen, meer uit je hoofd en in je lichaam. 
Je hoeft niet bezig te zijn met de route of met anderen, je bent stil en kunt zo heel erg genieten van de natuur. Ervaar wat wandelen in stilte met je doet, je hoeft niks te zeggen en alleen maar te zijn.

 

De stiltewandeling duurt 1 uur, de eerste stiltewandeling is een gratis kennismaking, mocht je vaker mee willen doen dan kun je een 5 strippenkaart kopen (€ 25,,- voor 5 wandelingen.). Na de wandeling is er tijd (voor degenen die daar behoefte aan hebben) voor het delen van ervaringen.

 

AGENDA Stiltewandeling:

 

• Vrijdag 13 en 27 augustus van 9.00 tot 10.00 uur

Woensdag 8 september van 9.00 tot 10.00 uur/ vrijdag 24 september van 9.00 tot 10.00 uur

• Vrijdag 8 oktober van 9.00 tot 10.00 uur / zondag 31 oktober van 10.00 tot 11.30 uur op de Dag van de Stilte