top of page

BOSBADEN

Je hoort het zachte ruisen van de wind, de bladeren knisperen onder je voeten. je staat stil en ziet het glinsterende zonlicht door een oneindige hoeveelheid bomen. Je hebt nooit eerder gezien dat er zoveel verschillende soorten groen bestaan. Je haalt diep adem en je voelt jezelf rustiger worden. 

Bosbaden, wat een magisch cadeau voor jezelf. In Japan is de heilzame werking al veel langer bekend en noemt men het shinrin-yoku. 

We dompelen ons onder in het bos. We gaan ons actief verbinden met de natuur en dat zorgt voor heling van je lichaam en geest. na het bosbaden voel je je fris, minder onrustig en opgeladen met nieuwe energie. Je bekijkt de wereld en jezelf met een andere blik.

 

We vertragen, zoeken de stilte op en gebruiken heel bewust onze zintuigen. Je komt tot rust en voelt een diepe ontspanning. Je hoeft niets te doen, je kunt echt helemaal aanwezig zijn in het moment daar in het bos. Door je op deze manier te verbinden met het bos creëer je meer rust en balans in jezelf.  We sluiten ieder bosbad af met thee en iets lekkers. Na het bosbad ben je zelf in staat om je makkelijker te verbinden met de natuur en kun je dit in jouw dagelijkse leven zelf toepassen.

Een bosbad duurt 2 uur en kost €30,- p.p.. Het maximaal aantal deelnemers is 8 en minimaal 4 personen.

Je kunt je aanmelden op de aangegeven data. Mocht je zelf een groepje van minimaal 4 willen samenstellen, dan kan dat ook. Mail of bel mij, dan plannen we samen een datum. 

Het lijkt mij heel leuk om samen met jou een bad te nemen in het bos!

 

AGENDA:

Datum: nieuwe data volgen

Prijs: €30,- p.p. 

Locatie: Chalet Helenaheuvel

bottom of page