top of page

WANDEL/NATUURCOACHING OM RUST EN BALANS TE CREËREN

Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan? Kost het jou moeite om 'alle ballen' hoog te houden?

Vind jij het lastig om van het moment te genieten, genoeg aandacht aan iedereen te geven, te werken, een huishouden te runnen en een leuke partner te zijn? Of loop je tegen je eigen grenzen aan en geeft niks je meer plezier of energie. Misschien kun je niet voelen wat jij nodig hebt en weet je vaak niet meer wat je kunt of moet doen. Of heb je weinig zelfvertrouwen en vind jij jezelf vaak niet goed genoeg? Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt (relatie, opvoeding, burn-out, grenzen stellen), weet dat het ook echt anders kan .

€420,-

(Voor 5 sessies, losse sessie €90,- incl. BTW).

 

We gebruiken het bos, de stilte, het wandelen en werkvormen in de natuur. Het vertragen, het in contact komen met jezelf en je gevoel, zullen je inzicht geven in belemmerende gedachten en patronen waar je  telkens weer tegenaan loopt. Ik begeleid jou door de stappen en volg jouw tempo.

We plannen eerst een gratis telefonische kennismaking, waarin we samen jouw wensen bespreken en kijken of ik de juiste persoon ben voor jou.  

Als het klikt gaan we van start met de eerste coachsessie en onderzoeken we waar jij tegenaan loopt en wat jij wil veranderen in jouw leven. Na deze sessie besluit je of je het hele coachtraject van 5 sessies wil doorlopen of alleen de eerste sessie betaald. Het coachtraject heeft een duidelijke opbouw, waarin de volgende stappen uitgebreid aan bod komen, nl. focussen, verdiepen, verbreden en voltooien. De sessies duren 1,5 uur. Na het hele coachtraject kijken we waar nog behoefte aan is en kun je losse sessies bijboeken. Voor mensen met een burn-out zijn zeker meer sessies aan te raden (eventuele vergoeding via de werkgever is mogelijk).

Mocht je geen tijd/behoefte hebben aan een coachtraject dan zijn losse sessies ook mogelijk. 

 

 

ERVARINGEN MET DIT TRAJECT: 

Jantine:

"jij geeft mij een veilig gevoel en ik heb inzicht gekregen waarom ik zo'n moeite heb met grenzen stellen. Ik merkte al tijdens de sessies dat er kleine veranderingen zijn ontstaan en niet alleen op mijn werk, maar zeker ook thuis. Grote dank daarvoor!"

Henk:

"je raakte de kern van mijn probleem, ik had dit resultaat niet verwacht in 5 sessies. Ik heb het gevoel dat we nog niet klaar zijn en wil graag aanvullende sessies om de veranderingen blijvend door te voeren. Je bent sturend en toch ook weer niet. Ondersteunend en positief."

Karin:

"jij bent echt een super fijne coach, het voelde meteen vertrouwd. De sessies voelen warm en gedegen, vanuit het hart. Ik vond het heerlijk om 10 minuten in stilte te wandelen, zo kon ik eerst heel rustig worden en beter bij mijn gevoel komen. Je luistert heel goed en probeert niks op te lossen, wat een verademing. In jouw traject heb ik echt kunnen voelen dat ik mezelf niet steeds hoef te bewijzen. Ik raad iedereen aan om zo'n traject te doen, hoe groot of klein je problemen ook zijn".

bottom of page