top of page

NATUURCOACHING

Het is tijd om in beweging te komen en de natuur in te gaan.....

  • Ervaar je veel stress en loop je steeds tegen dezelfde dingen aan?

  • Heb je weinig energie en ben je vaak bezig met gisteren of wat er morgen nog allemaal moet gebeuren?

  • Ga je steeds over je eigen grenzen heen?

  • Weet je niet meer waar je blij van wordt?

  • Heb je weinig zelfvertrouwen en wil je steviger staan? 

Het kan echt anders! Ontdek wat natuurcoaching voor jou kan betekenen!

 

We gebruiken de Kaapse bossen in Doorn, de stilte, het wandelen en werkvormen in de natuur. Wandelen in de natuur werkt rustgevend en daardoor kom je sneller 'uit je hoofd' en in contact met je gevoel. Het vertragen, het in contact komen met jezelf, zullen je inzicht geven in belemmerende gedachten en patronen waar je telkens weer tegenaan loopt. Ik begeleid jou door de stappen en volg jouw tempo. Ik gebruik de natuur in de vorm van metaforen en symbolieken tijdens het coachen. Symbolen helpen je om de situatie van een afstand te bekijken en de inzichten die je krijgt maak ik op deze manier visueel. Het is iedere keer weer magisch om te ervaren, dat wanneer alles gehoord en gezien mag worden, er direct ontspanning ontstaat. Vanuit die ontspanning en stilte ontstaat er vanzelf meer ruimte voor jezelf en 'weet' en voel je wat jouw volgende stappen zullen zijn. 

We maken kennis via de telefoon, we bespreken jouw vragen en kijken of ik de juiste persoon ben voor jou. Als het klikt gaan we van start met de eerste verhelderingssessie,. We onderzoeken waar jij tegenaan loopt en wat jij wil veranderen in jouw leven. Na deze sessie besluit je of je het hele coachtraject van 6 sessies wil doorlopen of alleen de eerste sessie of meerdere losse sessies wil doen. Het hele coachtraject heeft een duidelijke opbouw, waarin de volgende stappen uitgebreid aan bod komen, nl. focussen, verdiepen, verbreden, voltooien en het traject evalueren.

 

De sessies duren 1,5 uur en de kosten zijn zijn €90,- per sessie.

Een basis coachtraject bestaat uit 6 sessies. Je kunt ook meerdere losse sessies boeken. Voor mensen met een burn-out is een traject aan te raden van min. 8 tot 10 sessies (eventuele vergoeding via de werkgever is mogelijk). Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen of bellen!

 

Speciaal voor vrouwen die in korte tijd grote stappen willen maken is een combinatie van natuurcoaching en stilte mogelijk. Het is een intensief traject met een minimum van 2 nachten. Het tarief wordt vastgesteld op basis van jouw wensen m.b.t. accommodatie. Mail of bel mij over de mogelijkheden.

 

Bij aanbod kun je zien welke andere wandelingen en retraites ik nog meer aanbied.

bottom of page