WIE BEN IK?

Mijn naam is Marielle Griep en ik ben moeder van vier inmiddels jongvolwassen kinderen. Al sinds mijn tienerjaren vraag ik mij af 'waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze bepaalde keuzes maken'. Dit heeft ertoe geleid dat ik de laatste zes jaar verdieping heb gezocht in Mindfulness, stilte-beleving, natuur/wandelcoaching en energiewerk. Als gecertificeerd natuurcoach werk ik vanuit het principe dat de mens onderdeel is van de natuur. Het verbinden, het vertrouwen, niets forceren en dat alles op dat moment gezien wordt zorgt voor ontspanning en bewustzijn. In alle facetten van mijn leven, in mijn ouderschap, mijn vriendschappen en mijn werkrelaties, vind ik het belangrijk te proberen de wereld een beetje mooier te maken, hoe klein die bijdrage ook mag zijn. 

 

In onze drukke levens ligt de nadruk vaak alleen op productiviteit en succesvol zijn. Toch denk ik dat het leven veel aangenamer kan zijn als je voluit kunt leven in onze snelle maatschappij EN aandacht besteedt aan stilte en rust om bewust te kunnen voelen wat jij nodig hebt.

 

Deze balans kan worden gevonden op een manier die bij jou past. Ik heb mijn manier gevonden en help mensen graag om hun eigen rust en balans te vinden, zowel vanuit het hoofd (kennis) als het hart (voelen)

Het leven is niet zwart of wit, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik heb een open houding, kan snel schakelen, ben empatisch en probeer zo min mogelijk te oordelen. 

Ik ondersteun jou op een warme, lichte en respectvolle manier met de nodige dosis humor.  

WAAROM?

Ik wil mensen graag in de natuur laten ervaren wat vertragen en stil worden voor hun kan betekenen. Het is magisch om met mensen te mogen wandelen en te zien wat er gebeurt als ze inzichten krijgen in hun belemmerende gedachten en gedrag. Alles valt dan samen en van daaruit kunnen we in een rustig tempo veranderingen in het dagelijks leven doorvoeren. Ik vind het steeds weer fascinerend dat de natuur en de stilte zorgt voor de juiste antwoorden. Dat scheelt mij weer een hoop werk....