top of page

WIE BEN IK?

 

Mijn naam is Marielle Griep en sinds mijn tienerjaren vraag ik mij af 'waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze bepaalde keuzes maken'. Dit heeft ertoe geleid dat ik de laatste zeven jaar verdieping heb gezocht in Mindfulness, stilte-beleving, natuur/wandelcoaching en energiewerk. Als gecertificeerd natuurcoach werk ik vanuit het principe dat de mens onderdeel is van de natuur. Het verbinden, het vertrouwen, niets forceren en dat alles op dat moment gezien wordt zorgt voor ontspanning en bewustzijn. In alle facetten van mijn leven, in mijn ouderschap, mijn vriendschappen en mijn werkrelaties, vind ik het belangrijk te proberen de wereld een beetje mooier te maken, hoe klein die bijdrage ook mag zijn. 

 

In onze drukke levens ligt de nadruk vaak op productiviteit en succesvol zijn. Toch denk ik dat het leven veel aangenamer kan zijn als je voluit kunt leven in onze snelle maatschappij EN aandacht besteedt aan bewust voelen wat jij nodig hebt. 

 

Deze balans kan worden gevonden op een manier die bij jou past. Ik heb mijn manier gevonden en help mensen graag om hun eigen rust en balans te vinden, zowel vanuit het hoofd (kennis), het lichaam en het hart (voelen). Ik zie door alle lagen heen wie jij bent en help je de versie te worden die jij van nature bent, want die is namelijk geweldig!

Het leven is niet zwart of wit, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Ik heb een open houding, leg snel verbindingen, ben empatisch en hokjes zijn op mij vaak niet van toepassing. 

Ik ondersteun jou op een warme, lichte en respectvolle manier met de nodige dosis humor.  

WAAROM?

Ik wil mensen graag in de natuur laten ervaren wat vertragen en stil worden voor hun kan betekenen. Het is magisch om met mensen te mogen wandelen en te zien wat er gebeurt als ze inzichten krijgen in hun belemmerende gedachten en gedrag. Alles valt dan samen en van daaruit kunnen we in een rustig tempo veranderingen in het dagelijks leven doorvoeren. Ik vind het steeds weer fascinerend dat de natuur en de stilte zorgt voor de juiste antwoorden. Dat scheelt mij weer een hoop werk....

ValerieVisschedijkphotography-MarielleGriep-92.jpg
bottom of page