RECHARGE DAY

Recharge Day Agenda:


 

Locatie: Buitenlocatie 't Kalfje (Apeldoorn) - Catering: Wat de Pot Schaft 

24 april 2022   -  9.00 uur - 17.00 uur

Locatie: Hoorneboeg (Hilversum)  - Catering: Bij de Tuinman.

26 april 2022   -  9.00 uur - 17.00 uur

Locatie: Hof van Meterik (Noord-Limburg) - Catering: Levenmetdemaan

i.s.m. de Natuurwijzerhorst

13 mei 2022      -    9.00 uur - 17.00 uur 

Locatie: Groenesteinhoeve (Langbroek) - Catering volgt

13 april 2022     -    9.00 uur - 17.00 uur 

Locatie: Het Schaep met de vijf poten (Acquoy) - Catering: Fort bij Asperen

22 april 2022     -    9.00 uur - 17.00 uur 

Locatie: DiscoverU (Sint - Michielsgestel) - Catering: volgt

20 mei 2022     -    9.00 uur - 17.00 uur 

Recharge Day (voor ziekenhuispersoneel)

Om jou te bedanken gaan wij een hele dag voor jou zorgen! Misschien wat onwennig voor je, maar ik zou het er lekker van nemen. De geplande data worden nu gevuld met mensen die zich hebben aangemeld. Mocht je ook mee willen doen, stuur mij een mail dan zet ik je op de lijst en zodra er nieuwe data gepland zijn mail ik je. 

 

We gaan verhalen delen, een mooie wandeling in de natuur maken, ontspannen en de tijd nemen om verbinding te maken met jezelf. Je hebt niets nodig, je gaat jouw batterij weer opladen en krijgt tips mee hoe je in je dagelijkse (werk)leven kunt ontspannen en tussendoor op kunt laden. Dit is geen stiltedag!

Wat een mooie verbinding en iedereen wil graag belangeloos mee werken om voor jou een mooie Recharge Dag te organiseren, want die heb je dubbel en dwars verdiend! Een kado is er wel om uitgepakt te worden, dus meld je gerust aan. Mocht je meer mensen kennen (die in het ziekenhuis werken) die hier behoefte aan hebben, vertel het vooral door.

 

Er hebben zich al diverse organisaties aangemeld die hun mooie locaties in de natuur gratis ter beschikking stellen. Ook zijn er al enthousiaste cateraars die een overheerlijke lunch met veel liefde en aandacht voor jullie verzorgen.

Mocht je een mooie locatie in de natuur hebben en/of cateraar zijn die dit initiatief een warm hart toedraagt, neem via de mail of telefonisch contact met mij op voor meer informatie. Alvast enorm bedankt!

 

Werk je in het ziekenhuis (HR) en wil je meer weten hoe medewerkers deel kunnen nemen, neem contact met mij op dan kan ik je meer informatie geven..