Natuurcoaching

patrick-robert-doyle-CyKjSa4aFUs-unsplas

Natuurcoaching helpt je met het herstellen van rust en balans in jouw leven. Ervaar jij (teveel) stress en wil je dat niet langer? Of loop jij steeds tegen hetzelfde aan en lukt het je zelf niet om het te veranderen?

 

Plan dan een kennismaking sessie, dan gaan we samen wandelen om te kijken wat ik voor je kan doen. Daarna bepalen we samen hoe we verder gaan.

Leuk om je te ontmoeten!

Eén losse natuurcoachsessie kost € 90,-  

Een coachtraject bestaat uit minimaal 6 sessies (€ 510,-)

Workshops

De workshop van Binnen naar Buiten (duur 3 uur, €45,- p.p.)

Deze workshop helpt je de verbinding met jezelf dieper te ervaren. Je krijgt tools om je in het dagelijkse leven te verbinden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen. 

Bosbaden (duur 1,5 uur, € 22,50 p.p.)

We nemen 'een bad' in het bos,, waarbij we onze zintuigen gebruiken om echt in het moment aanwezig te kunnen zijn om de verbinding met de natuur en onszelf te voelen. Je kunt ook je eigen groep samenstellen, met een minimum van 4 personen.

Stiltewandeling (duur 1 uur, gratis, wel van te voren aanmelden.)

Na een korte introductie over 'de stilte', gaan we met elkaar in stilte wandelen. Je hoeft niet bezig te zijn met de route of met anderen, je bent stil en kunt genieten van de natuur. Ervaar de diepe innerlijke rust, je hoeft niks te zeggen en alleen maar te zijn.

AGENDA:

Bosbaden

Zondagochtend 25 april van 10.00 uur tot 11.30 uur / Locatie Chalet St. Helenaheuvel in Doorn (VOL)

Stiltewandeling

Vrijdagochtend 30 april van  9.00 uur tot 10.00 uur / Locatie Chalet St. Helenaheuvel in Doorn

8EBC2637-7D95-4F11-8762-9829F9607CA7.jpe

One Day Silence Retreat

simon-migaj-Yui5vfKHuzs-unsplash.jpg

One Day Silence  Retreat

We dompelen ons de hele dag onder in stilte.

We vertragen, zijn veel buiten in de natuur en we verbinden ons met onszelf. We trekken ons terug op de prachtige Buitenplaats de Hoorneboeg, waar we buiten en in de Tipi onze eigen space creëren. Leer luisteren naar de magie van de stilte en hoor je innerlijke stem!

Programma: introductie stilte, geleide meditaties, stiltewandeling, tijd voor jezelf, oefeningen en we creëren iets om de stilte een plek te geven in je dagelijkse leven. Wil je meer weten over het programma of jezelf aanmelden, stuur een mail of bel 06-13706168. 

AGENDA:

Datum: vrijdag 21 mei 

Tijd: 9.00 uur - 17.30 uur

Locatie: De Hoorneboeg (www.dehoorneboeg.nl)

Prijs: € 149,- p.p. (incl. lunch, koffie/thee en lekkers)