top of page
Natuurcoaching

patrick-robert-doyle-CyKjSa4aFUs-unsplas

Eén losse coachsessie (duur 1,5 uur, prijs €90,-)

De eerste sessie is altijd een kennismaking (het verkennen), waarbij we samen gaan kijken waar je mee aan de slag wilt gaan. Na deze sessie bekijken we wat voor jou het beste werkt en hoe we verder gaan.

Een coachtraject van 6 sessies (duur 6x 1,5 uur, prijs € 540,-)

Je kunt meerdere losse sessies boeken of een traject aangaan van min. 6 sessies met een vaste volgorde, we gaan focussen, verdiepen, verbreden, voltooien en evalueren. Voor mensen met een burn-out is een traject aan te raden van min. 8 tot 10 sessies.

Ik ga je samen met de natuur helpen om te ontspannen en daardoor creëren we meer rust en balans in jouw leven. Ervaar jij (teveel) stress en wil je dat niet langer? Heb je het gevoel dat je zo je best doet, veel van jezelf vergt en continu 'aan staat'.  Je hebt misschien al een aantal dingen geprobeerd, maar het blijft een terugkerend patroon, wat steeds maar niet lukt om te veranderen? 

In het bos gaan we gronden en contact maken met je lichaam en je ware natuur. Gewoon zoals je bent vanuit ontspanning. Door het vertragen, de stilte en de natuur zul je inzichten krijgen in belemmerende gedachten en patronen waar je steeds tegenaan loopt. 

 

Plan dan een kennismaking sessie, dan gaan we samen wandelen om te kijken wat ik voor je kan doen. Daarna bepalen we samen hoe we verder gaan. Leuk om je te ontmoeten!

Heb je weinig tijd en wil je in korte tijd grote stappen maken, dan is er speciaal voor vrouwen een intensief programma mogelijk. Dit is een combinatie van natuurcoaching en stilte. Dit is een intensief traject met een minimum van 3 nachten. Het tarief wordt vastgesteld op basis van jouw wensen (ook m.b.t. accommodatie). Wil je meer weten, dan kun je mij hierover mailen.

Workshops
8EBC2637-7D95-4F11-8762-9829F9607CA7.jpe

Workshop van Binnen naar Buiten (duur 3 uur, €45,- p.p.)

AGENDA:

Nieuwe data worden binnenkort gepland.

 

Kun jij bewust voelen wanneer je verbinding maakt met de ander en wanneer met jezelf? We zijn vaak bezig met ons staande te houden gedurende de dag en daardoor verliezen we regelmatig het contact met onszelf. Ieder mens staat altijd in verbinding met zichzelf, maar we zijn niet meer gewend om ernaar te luisteren. We kunnen niet meer in het moment voelen wat we zelf willen en dat uitdragen op een rustige manier. Ik ga je laten voelen wanneer je verbinding maakt van binnen en wanneer je je verbindt naar buiten, naar de ander toe. 

 

We gaan in deze workshop ook letterlijk de beweging van binnen naar buiten maken. We starten binnen en zullen het laatste uur een heerlijke wandeling door het bos maken. Waarbij de verbinding in het bos met je ware natuur magisch zal zijn.

 

De workshop helpt je de verbinding met jezelf dieper te ervaren. Je krijgt tools om je in het dagelijkse leven te verbinden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen. Met als resultaat, meer ontspanning, je eigen grenzen durven aangeven en zelf meer ruimte innemen. Leuk als je erbij bent!

 

gustav-gullstrand-d6kSvT2xZQo-unsplash.j

Bosbaden (duur 2 uur, € 30,- p.p.)

 

AGENDA:

Zaterdag 25 september van 09.30 tot 11.30 uur

Zaterdag 30 oktober van 09.30 tot 11.30 uur

 

Locatie: https://helenaheuvel.nl  (aanmelden via mijn site)

Je hoort het zachte ruisen van de wind, de bladeren knisperen onder je voeten. je staat stil en ziet het glinsterende zonlicht door een oneindige hoeveelheid bomen. Je hebt nooit eerder gezien dat er zoveel verschillende soorten groen bestaan. Je haalt diep adem en je voelt jezelf rustiger worden. 

Bosbaden, wat een magisch cadeau voor jezelf. In Japan is de heilzame werking al veel langer bekend en noemt men het shinrin-yoku. 

We dompelen ons onder in het bos. We gaan ons actief verbinden met de natuur en dat zorgt voor heling van je lichaam en geest. na het bosbaden voel je je fris, minder onrustig en opgeladen met nieuwe energie. Je bekijkt de wereld en jezelf met een andere blik.

 

We vertragen, zoeken de stilte op en gebruiken heel bewust onze zintuigen. Je komt tot rust en voelt een diepe ontspanning. Je hoeft niets te doen, je kunt echt helemaal aanwezig zijn in het moment daar in het bos. Door je op deze manier te verbinden met het bos creëer je meer rust en balans in jezelf.

 

Je kunt je aanmelden op de aangegeven data. Mocht je zelf een groepje van minimaal 4 willen samenstellen, dan kan dat ook. Mail of bel mij, dan plannen we samen een datum. 

Het lijkt mij heel leuk om samen met jou een bad te nemen in het bos! 

floris-siegers-93iq6PG5q6M-unsplash.jpg

Stiltewandeling (duur 1 uur, gratis kennismaking, dan kun je een 5 strippenkaart kopen (€ 25,,- voor 5 wandelingen.)

AGENDA

Vrijdag 24 september van 9.00 tot 10.00 uur

Vrijdag 8 oktober van 9.00 tot 10.00 uur

Zondag 31 oktober van 10.00 tot 11.30 uur op de Dag van de Stilte 

(aanmelden via mijn de site)

Na een korte introductie over 'de stilte', gaan we met elkaar in stilte wandelen. Ik zal een aantal oefeningen doen om je in het moment te brengen, meer uit je hoofd en in je lichaam. 
 
Je hoeft niet bezig te zijn met de route of met anderen, je bent stil en kunt zo heel erg genieten van de natuur. Ervaar de diepe innerlijke rust, je hoeft niks te zeggen en alleen maar te zijn.

One Day Silence Retreat

simon-migaj-Yui5vfKHuzs-unsplash.jpg

One Day Silence  Retreat (duur een hele dag, prijs €125,- p.p.)

AGENDA:

Vrijdag 1 oktober van 9.00 tot 17.30 uur.

 

We zijn vaak de hele dag door druk bezig met het afvinken van al onze taken. We rennen maar door, zijn bezig met andere mensen  zijn zelden echt stil. Onze gedachten ratelen steeds op de achtergrond en soms weet je niet meer naar welke stem je moet luisteren. Wat gebeurd er met je als je een hele dag stil mag zijn? Je hoeft je niet bezig te houden met anderen, met leuk te zijn, met je telefoon of iets te lezen. Puur en alleen aandacht besteden aan jezelf, het observeren van je gedachten en voelen wat er allemaal voorbijkomt. We dompelen ons de hele dag onder in stilte. 

 

We vertragen, zijn veel buiten in de natuur en we verbinden ons met onszelf. We trekken ons terug op een prachtige plek in de natuur. Leer luisteren naar de magie van de stilte en hoor je innerlijke stem! 

 

Programma: introductie stilte, geleide meditaties, lekkere lunch, stiltewandeling, tijd voor jezelf en tools om de stilte een plek te geven in je dagelijkse leven. Het is ook mogelijk om een individueel programma voor jou te maken.

 

Speciaal voor vrouwen die in korte tijd grote stappen willen maken is een combinatie van natuurcoaching en stilte mogelijk. Hier geldt een minimum van 3 nachten. Het tarief wordt vastgesteld op basis van jouw wensen m.b.t. accommodatie. Wil je meer weten dan kun je mij mailen.

 

bottom of page