top of page

STILTE BREAK-OUT!

Luister, voel, proef, ruik, observeer en leer door stil te zijn.

Beleef dit avontuur en reis naar een bestemming waar je al heel lang niet meer bent geweest. Als je er eenmaal weer bent voel je je meteen thuis, het is er rustig en vertrouwd.

Laat mij je meenemen op een reis die je zal bijblijven en die je dagelijks op de werkvloer helpt om bij dicht jezelf te blijven. 

Wat is een stilte break-out?

In ons dagelijkse werk zijn er zoveel taken, verantwoordelijkheden en afleidingen dat we door blijven rennen zonder te voelen waar je behoefte aan hebt. We zijn ons niet bewust van al onze gedachten, overtuigingen en nemen niet de tijd om daar bij stil te staan.

Tijdens een stilte breakout ervaar je wat er met je  gebeurt als je stil wordt. Je maakt op een andere manier gebruik van je zintuigen, je ziet alle prachtige kleuren in de natuur, je ruikt het vers gemaaide gras en je voelt de wind langs je gezicht. Wat een verademing en je hele lichaam kan tot rust komen. Je hebt alle tijd om je gedachten en overtuigingen te observeren. Deze afstand zal je helpen bij het uitzoomen in stress situaties. 

Ik neem je mee de stilte in, ik vertel je wat er met je gebeurt als je stil wordt en laat je op een rustige manier landen in je lichaam. 

 

Wil jij met jouw organisatie/team eens iets heel nieuws ervaren? Of zoek je een activiteit tijdens een teamuitje?

Dit zijn de mogelijkheden:

 

De 40 dagen stilte-story

In het voorjaar van 2022 heb ik 40 dagen lang niet gesproken. Ik vertel wat ik heb meegemaakt (zowel tijdens de retraites als in het gewone leven) en welke inzichten ik heb opgedaan tijdens dit stilte-avontuur.

Wat is stilte en wat kan 'de stilte in het dagelijkse (werk)leven voor jou betekenen? Indien gewenst spreek je wel.

Duur: 2 uur (€ 20,- p..p./ min. 8 personen)

Stiltewandeling

Na een korte inleiding over 'de stilte' gaan we met elkaar in stilte wandelenen. Ik begeleid je en zal en aantal oefeningen doen om je in het moment te brengen, meer uit je hoofd en in je lichaam. Je hoeft niet bezig te zijn met de route of met anderen, je bent stil en kunt zo heel erg genieten van de natuur. Ervaar wat wandelen in stilte met je doet, je hoeft niks te zeggen en alleen maar te zijn.  en gebruiken we onze zintuigen om te ervaren wat stilte is. 

Duur: 1,5 uur (€ 15,- p.p./ min. 8 personen, max. 12 personen)

Stilte break-out halve dag

Op een mooie locatie duiken we de stilte in. . Dit kan ook aan de hand van een thema, bijvoorbeeld verbinding, stress, grenzen aangeven, etc.  Ik geef een inleiding over de stilte, vervolgens luid ik de stilte in en dan kun je rustig in de stilte zakken door een geleide meditatie. 

Vervolgens gaan we een prachtige stiltewandeling maken, waarbij je de natuur en jezelf op een andere manier gaat ervaren.

We lopen niet alleen door de natuur, maar we maken verbinding met de natuur door onze zintuigen volop te gebruiken en in het moment te zijn. Ik leer je in te checken bij jezelf en dit kun je in je werk toe gaan passen..

Na de wandeling heb je tijd voor jezelf en daarna gaan we met elkaar genieten van een heerlijke lunch.

Duur: 4 uur (prijs op aanvraag)

Stilte break-out van een dag 

Op een prachtige, comfortabele locatie midden in het land zullen we ons de hele dag samen onderdompelen in stilte.

Na een inleiding zal ik de stilte inluiden, we zullen geleide meditaties doen en je leert hoe je kunt inchecken bij jezelf. We maken een mooie stiltewandeling maken, zullen heerlijk lunchen en je krijgt 's middags veel tijd voor jezelf. De ervaring leert dat deze 'vrije tijd' heel waardevol is. 

Na de vrije tijd zal ik inspiratie delen hoe je meer energie, rust en balans in je leven kunt creëren. Mocht je een thema willen kiezen voor deze dag dan sluit ik daar op aan. Door samen met jouw team stil te zijn maak je op een dieper niveau verbinding met elkaar. na afloop van deze dag heb je praktische tools om rust en balans te creëren in jouw werk.

Duur: 8 uur (prijs op aanvraag)

Maatwerk is altijd mogelijk, neem vrijblijvend contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

bottom of page