top of page
jeshoots-com-pUAM5hPaCRI-unsplash.jpeg

RUST&BALANS OP JE WERK

Tijdens een lekkere lunch stelde iemand mij de vraag ‘hoe blijf ik rustig in mijn hoofd tijdens mijn werk?’ De hele dag in online meetings, deadlines en allerlei dingen in mijn achterhoofd die ik ook nog moet doen....Waarschijnlijk herkenbaar voor velen van ons. Ik dacht meteen aan deze uitspraak. 

CHECK IN!

Hoe vaak check jij in? 

Ik bedoel niet op het vliegveld, waar ik meestal onhandig sta te stuntelen met mijn koffer, mijn tas, telefoon en paspoort. Nee, gewoon inchecken in het normale dagelijkse leven. 

Wat betekent deze manier van inchecken eigenlijk?

NIETS DOEN ALS MEDICIJN

Doe jij weleens helemaal niets of kun je je herinneren wanneer je voor het laatste niets hebt gedaan? Besteed jij iedere minuut het liefst zo efficiënt mogelijk?  Het is per persoon zeer verschillend hoe mensen niets doen ervaren, het varieert van je zeer ongemakkelijk voelen, niet weten hoe je niets kunt doen, het niet kunnen tot helemaal tot jezelf kunnen komen.  Weet jij hoe niets doen als medicijn kunt gebruiken?

DE MAGIE VAN NATUURCOACHING

In het land van coaches zijn er veel verschillende manieren waarop je gecoacht kunt worden. Zie jij door de bomen soms ook het bos niet meer?

Regelmatig krijg ik de vraag wat het verschil is tussen natuurcoaching en wandelcoaching. Ik leg uit wat natuurcoaching is en beschrijf een natuurcoachsessie met een cliënt.

bottom of page